Stimate utilizator,

Cu siguranță ai aflat de modificările legislative cu privire la prelucrarea și confidențialitatea datelor personale online.
scarisoara.ro susține modificările și se angajează să-ți protejeze toate datele pe care ni le pui la dispoziție.
Pentru a fi în concordanță cu noul regulament nr. 679/2016 care se va aplica din 25 mai 2018, am modificat Termenii și Condițiile privind Prelucrarea datelor cu caracter personal.POLITICA NOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

Cine suntem

Acest website aparține Primăriei Comunei Scărișoara, județul Alba
Admin. tehnic Transilvania Interpress SRL,
e-mail: officetransilvania@yahoo.com

Adresa sitului web este: http://scarisoara.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului. Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Formulare de contact

Cookie-uri

Dacă lăsați un comentariu prin formularul de contact:

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Cu cine partajăm datele tale

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă dorești, poți opta pentru păstrarea numelui, emailul și situl web în acest navigator pentru data viitoare când o să faci alte comentarii.
Dacă lași un comentariu (în câmpurile de comentarii), comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.
Nu solicităm înregistrarea utilizatorilor.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

- Dacă ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat.
- De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spam-ului.
Datele tale de contact sunt păstrate de persoana din primărie, responsabilă cu relațiile cu publicul numai în măsura în care sesizarea dumneavoastră necesită un răspuns. În cadrul primăriei, a fost desemnată o persoană reponsabilă cu protecția datelor cu caracter personal.

Informații de contact

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Website-ul este protejat prin

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

De la care părți terțe primim date

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern